Smaka på Kattegattleden – hela sommaren

Varmt välkommen att uppleva mysiga smak- och cykelrundor hela sommaren, från Helsinborg i söder till Kungsbacka i norr, samtliga utmed Kattegattleden. Cykla i ditt eget tempo längs slingrande cykelvägar och stränder och stanna till vid gårdsbutiker, caféer och småskaliga mat- och dryckeshantverkare. Ta chansen att upptäcka nya smaker, stötta lokala matproducenter och hitta nya cykelvägar.

Premiärhelgen 30-31 maj är avklarad och blev en fullbokad succé, så missa inte chansen att följa med på någon av rundorna i sommar. Listan över rundor fylls på löpande, just nu finns följande rundor att boka:

– Det Stora MatTrampet (Åsa-Fjärås) 27 juni
– Onsalarundan, 27 juni och 26 juli
– Smaka på Kullabygden, 25 juli
– Cykelsmaker Varberg, 22 augusti
– Smaka på Falkenberg, norra rundan, 22 augusti
– Smaka på Falkenberg, södra rundan, 22 augusti
– Susedalsrundan (Falkenberg), 29 augusti
– Smaka på Bjäre, 6 september

Alla arrangörer följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer och boka din biljett nu på smakapakattegattleden.se