Best Western Hotell Halland

Hotellet ligger centralt i Kungsbacka med närhet till restauranger, affärer och till Kungsmässan, ett prisbelönt shoppingcenter beläget på gångavstånd. Det finns 63 rum och 128 bäddar på hotellet varav nästan alla är nyrenoverade i smakfull nordisk design. I de nya rummen kan du vila ut i sköna DUX-sängar, koppla av framför flatscreen-TV och förströ dig med att surfa fritt på Internet och det finns möjlighet att koka kaffe eller te om du blir sugen.

Det finns möjlighet att låsa in sin cykel och det går att komma in sent på kvällen och boka ett rum samma natt. Ifall personalen har tid så finns det möjlighet att torka sina kläder. Det finns verktyg att reparera sin cykel. Det serveras frukost. De har gratis wifi. Det finns informationsmaterial om lokala utflyktsmål.

Boka Stora Cykelpaketet – upptäck den norra delen av Kattegattleden!

Under din cykeltur på Norra Kattegattleden finns gott om ställen att pausa på, allt från caféer, gårdsbutiker, upplevelser och sevärdheter till badplatser och restauranger. I paketet ingår övernattning, frukost, middag, fika och inträde.

För dig som vill börja cykla redan på ankomstdagen finns det olika cykelturer att välja på som tar dig genom böljande landskap och enastående natur.

Boka här och läs mer »

Cykeluthyrning

Bästa sättet att uppleva Kungsbacka är på cykel! På Hotell Halland har du som gäst möjlighet att hyra en cykel över dagen eller varför inte över hela din vistelse? På hotellet kan man hyra 3-växlade damcyklar men det finns även möjlighet att hyra cykelvagn, barnsadel och väskor – de måste dock beställas dagen innan för leverans till hotellet. I hyran ingår alltid hjälm samt ett enklare kit för att laga en ev punktering.

 

Telefon: +46 300-775 30

Hemsida: www.hotellhalland.se

Adress: Storgatan 35

Postnummer: 43432 Kungsbacka

Latitud: 57.48912929999999

Longitud: 12.077763199999935