Kuggaviksgården, Åsa vandrarhem STF

Ett smultronställe. Kuggaviksgården erbjuder logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard och vars idé är att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen. Kuggaviksgården ägs av IOGT-NTO och har en garanterad drogfri miljö. Vandrarhemsboende i samarbete med STF och i restaurangen serveras frukost, lunch och middag på beställning.

Man kan låsa in sin cykel. Det går att komma in sent och boka ett rum. Det finns möjlighet att torka kläder. Det finns verktyg så man kan reparera sin cykel. Det serveras frukost. Det finns gratis wifi. Det finns informationsmaterial om lokala utflyktsmål.

Sommarcafé
Under sommaren kan du avnjuta goda våfflor och kaffe på Kuggaviksgårdens sommarcafé ett stenkast från havet. Glasskiosken är öppen under alla soliga dagar under sommaren, så sväng av Kattegattleden och ta en fikapaus.

Cykeluthyrning och bagagetransport
Kuggaviksgården hyr också ut 3 växlade damcyklar och de kan hämta och lämna din cykel efter dina önskemål. De ombesörjer också bagagetranport. Se bild på hur cyklarna ser ut.

Telefon: +46 (0)340 65 12 85

Hemsida: www.kuggavik.net

Adress: Kuggaviksgården, Varbergsvägen 1894

Postnummer: 439 55 Åsa

Latitud: 57.3418387

Longitud: 12.136112499999967