Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en av Sveriges modernaste hotell-, konferens- och rekreationsanläggningar. Den stämningfulla sekelskiftesatmosfären är omsorgsfullt blandad med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här möter du ett alldeles speciellt lugn och stämning. Detta tillsammans med det personliga bemötande du får redan vid incheckning gör att du går ner i varv och börjar njuta av tillvaron. När du sedan möter de varsamt renoverade rummen och ser vad restaurangen dukar fram förstår du varför så många kommer tillbaka.

På översta våningen i hotellet breder ett österländskt spa ut sig. Här möter du tusenåriga seder och traditioner som befriar tankarna och ger kroppen ny energi. Influenserna är hämtade från Indien, Japan, Thailand och Kina. De utgår alla från tesen att den som är fri från stress och negativa tankar är självständig i sinnet. Och när sinnet är i harmoni får man ny energi. Kontakta hotellet för information om spaentré under din vistelse.

Hotellet har även en relaxavdelning där det är fritt för alla boende gäster att njuta av ång- och torrbastu, upplevelseduschar och härliga avslappningsytor.

Telefon: +46 340-69 01 00

Hemsida: www.varbergsstadshotell.com

Adress: Kungsgatan 24-26

Postnummer: 432 41 Varberg

Latitud: 57.1053101

Longitud: 12.24923309999997